Posted on 2 Comments

Te med bonus

Drack en kopp te i morse. NÀr jag drog i mig slatten kÀnde jag att det kommit in ett mycket stort teblad i munnen. Spottade ut detta, bara för att upptÀcka att det var den största tvestjÀrt jag sett, ganska mÄnga cm lÄng. Yummi.

Detta Ă€r inte exemplaret i frĂ„ga – var inte sĂ„ sugen pĂ„ att se hur stor den baddaren var en gĂ„ng till…

Posted on

Liten stuga i Dalarna

Ah, Dalarna Ă€r sĂ„ fint – nog det finaste landskapet jag varit i, efter SkĂ„ne förstĂ„s 😉 .

Hyrde en liten stuga nĂ€ra BorlĂ€nge för B&B. DĂ€r fanns dessutom tvĂ„ fina vovvar, en basset och en pointer. Satt ute hela kvĂ€llen i den lugna miljön och hörde vĂ„gornas brus. Mycket relaxande 🙂 . Blev Ă€ven ett morgondopp kl 8 för maken!

 

 

Posted on 2 Comments

GrÀnsö slott

Första anhalten pĂ„ vĂ„r biltur norrut var GrĂ€nsö slott. Det var inte ett sĂ„ “slott-igt” slott, dĂ„ vi bodde pĂ„ slottets spa/konferensavdelning, men det var vĂ€ldigt trevligt Ă€ndĂ„. Mysigt rum med fin havsutsikt, och Ă€nnu mysigare blev det av att vi bokat ett s.k. romantikpaket med bubbel, rosor etc ♄ . Gick runt i omgivningarna (naturreservat), avnjöt afternoon tea, var pĂ„ deras spa-avdelning, solade lite (typ 1a gĂ„ngen i Ă„r), drack bubbel i badkaret och Ă„t 3-rĂ€tters middag dĂ€r den smĂ„lĂ€ndska ostkakan var den absoluta höjdaren. Nice!

 

Posted on Leave a comment

SommarvÀdret

Ett mycket omtalat Ă€mne i Ă„r – sommarvĂ€dret. SjĂ€lv tycker jag som vanligt tvĂ€rtom mot majoriteten och Ă€r nöjd med vĂ€dret hitintills. Jag blir varm sĂ„ lĂ€tt nu, och hĂ€nga pĂ„ stranden Ă€r ungefĂ€r det sista jag skulle kunna tĂ€nka mig att göra. DĂ€remot Ă€r det skönt med svalt och lite smĂ„regnigt vĂ€der dĂ„ man fixar hemma. Men nu sĂ€gs det att det ska bli soligt vĂ€der sĂ„ jag Ă€r Ă€ndĂ„ glad Ă„ majoritetens vĂ€gar. Och det blir bra att inte köra bil i ösregn – det finns ju Ă€ndĂ„ bra AC i bilen.

Posted on 2 Comments

Sambo

Dagarna hemma pĂ„ semestern har spenderats med fixande i lĂ€genheten (dĂ„ det gĂ€ller detta “finns det alltid nĂ„got att göra”). Nu har jag flyttat ut frĂ„n mitt kontorsrum in i Jimmys kontorsrum. Liiite ovant, kĂ€nns som man blivit sambo pĂ„ nytt och jag flyttat in i Jimmys lĂ€genhet 😉 – sĂ€ger fortfarande “ditt rum” hela tiden. Men det finns bra med plats för oss bĂ„da dĂ„ detta rummet Ă€r rĂ€tt mycket större Ă€n mitt gamla (och jodĂ„, cyklarna bor inte hĂ€r lĂ€ngre heller). SĂ„ nu har Greggan fĂ„tt ett eget litet rum, mysigt 🙂 .

Min hörna (stökigt, stĂ€dning fortfarande pĂ„gĂ„ende…)

Posted on Leave a comment

Spindelmannen

Var en svĂ€ng pĂ„ bio igĂ„r och sĂ„g The amazing Spiderman. Det var en bra film – en ny version av original-spindelmannen som Ă€ndĂ„ hade en egen lite modernare stil.

Greggan levde sig in i filmen som aldrig förr, speciellt dĂ„ det hĂ€nde lite “lĂ€skiga” saker – kan dock ha varit för den starka basen i surroundljudet vid sĂ„dana tillfĂ€llen 😉 .

Posted on Leave a comment

Sista trimestern

DÄ Àr jÀsningsprocessen av Greggan inne i den sista trimestern (tredjedelen).

So far so good (peppar peppar) fÄr jag vÀl sÀga (ja, förutom den j-a förkylningen dÄ), men jag vÀntar pÄ att nÄgon krÀmpa stÄr runt hörnet och lurpassar pÄ mig :p .

Enligt det s.k. sf-mÄttet som barnmorskan tar sÄ var storleken pÄ kaggen precis pÄ medellinjen. Foto pÄ kaggestatus vecka 28 (tagit sÄdÀr fjortisaktigt med kameran i spegeln :p):

 

Posted on Leave a comment

PĂ„ landet

DĂ„ Ă€r vi en svĂ€ng pĂ„ landet. Det Ă€r skönt med lantluft och den verkar ha gjort gott mot min förkylning – i morse var det den första morgonen pĂ„ en vecka som ögonlocken inte var fastklistrade av var dĂ„ jag vaknade… Kunde t.o.m. ta mig ut pĂ„ en liten promenad.