Födelsedagsveckan

Vilken vecka Alfred har haft runt sin födelsedag!

Lärdagen den 21e så åkte han med Jimmy och Viktor till Sturup, för att kolla på flygplan. Det tyckte grabbarna var spännande. Efter detta köpte de dricka i kiosken, och då blev han mycket förvånad då han plötsligt såg farfar och Torni komma gående. Vilket sammanträffande 😉 .

Den 22e hade han släkt-kalas, som jag skrivit om tidigare, och den 23e firades han igen i förskola och hemma som jag även det har skrivit om. Resten av veckan var han hemma från förskolan och var med med pappa, Viktor och våra gäster. De var på utflykter till bokskogen, Malmö museum, Emporia, och flygplatsen en gång till.

Och nu på söndagen så blev det ännu mer firande i form av barnkalas. Alla inbjudna hade tackat ja så det var 11 grabbar i 4-5-årsåldern, och en grabb i 14,5-månads-åldern. Ljudnivån var beyond imagination… Men det var roligt! Det var tårta, dansstopp, ballonger, fiskedamm, lek, m.m. Han fick en massa lego, och på kvällen så byggde han som bara den – jag hade ingen aning han var så bra på att bygga, han klarade det helt själv (det var jättelängesen vi byggde med lego senast)! Viktor tyckte att festen var kul han med och klarar han av det där tempot och ljudnivån så borde han ju kunna klara att börja förskolan…(även om den svåra grejjen ju blir att jag&Jimmy inte är med då). Han satt med vid bordet i godan ro och käkade tårta, han dansade med på dansstopp och var på allmänt gott humör tills alla började lämna festen, då blev han arg att de försvann :p .

 

This entry was posted in 2017, Alfred, Alfred fyller år, Oktober 2017. Bookmark the permalink.

One Response to Födelsedagsveckan

  1. päronet says:

    Ja med så många gossar blir det lätt ” Stimung in die Bode “.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *