Framme på hotellrummet

Vi anlände till hotellet på eftermiddagen. Rummet var stort och fint, men första kvällen hade jag endel ångest för Viktor var ÖVERALLT. Han kunde t.o.m låsa upp dörren ut i korridoren. Vi satte vår stora resväska för, men den kunde han släpa bort (jag kallar honom för lill-Magnus, efter Magnus Samuelsson). Men lyckligtvis var dörren inte intressant så länge för han tyckte nog att det var läskigt att springa iväg. Och övriga dagar aktiverades han ju på dagarna så då var han inte fullt så galen – nu hade han ju mest suttit i ett flygplan.

Men det absolut bästa var telefonen. Han var på den jämt, så vi fick flytta den.

Det fanns även skjutdörrar där som han var på konstant.

Någon bild fick vi på dom i morgonrockar innan han var på skjutdörrarna.

Det fanns ett kök för självhushållning (fast vi hade All inclusive, så vi använde det bara till nappkokning). Och till lekredskap i badet!

Viktor chillar på balkongen. Han fick vara där under skarp uppsikt, för han chillade vanligtvis inte, utan han försökte flytta stolar så han kunde klättra över räcket :p

Det blev inte så många fler foton på rummet, men vi gillade rummet  🙂 . Dock så har det ju som synes sina sidor att bo i hotellrum (även om de är barnanpassade) med en 1,5 åring :p .

This entry was posted in 2018, Mars 2018, Resebloggar, Syskonen, Teneriffa 2018. Bookmark the permalink.

One Response to Framme på hotellrummet

  1. Päronet says:

    Ja Viktor tyx ständigt vara på upptäcktsfärd kan vi se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *