Nova och Coop

Förra helgen var vi iväg på en liten shoppingtur. Det tycker killarna är kul för då kan de springa runt. Killarna fick även fika.

Alfred sippar ihärdigt på sin frapino, Viktor dricker  vatten, och maken ser sammanbiten ut.

Tanken var att killarna skulle dela på frapinon, men det tyckte inte Alfred var en bra idé och då blev även Viktor missnöjd. Sen fick Viktor en croissant, men han tyckte att den var roligare att smula sönder än att äta, så han förpassades till en barnstol. Maken ser mer nöjd ut nu :p .

Viktor med croissantsmulor. Pottfrisyren har kommit tillbaka från 90talet 😉 (fast jag tycker inte att det är en riktig pottfrisyr, då ska det ju vara halvsnaggat i nacken).

Det var någon typ av reklam-TV en bit bort som Alfred kollade på. Han pekade och sa “där är monstret” ungefär 73 gånger.

Viktor gillar kaffe. Som om han behövde mer energi :p .

Sen var det dags för Coop. Två killar som gillar att hänga på sidan av vagnen (påtal om Coop, använd ALDRIG deras hemkörning av mat. Om ni vill ha de saker ni beställt alltså :p ).

This entry was posted in 2018, April 2018, Syskonen. Bookmark the permalink.

3 Responses to Nova och Coop

  1. Tommy Engström says:

    Viktor har en snygg hockey frilla kramar från farfar

  2. Maria says:

    Vi kör ngn ojämn frisyrvariant på Sigge ?
    Helt omöjligt att få honom att sitta still…
    hur går det för pojkarna att sova tillsammans? Det gick bra här tills Sigge började hosta igen på nätterna så nu har han igen flyttat ut..
    kram!

  3. Karin says:

    Hihi, jo det där med att sitta still vid klippning – precis därför Viktor har den frissan som han har…
    Åh, tråkigt att hostan fick avbryta att sova tillsammans 🙁 . Alfred sover väldigt djupt så han väcks inte så mkt av Viktor tackolov, så det går fint att sova ihop. Fast Viktor brukar tassa in till oss på morgonen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *