Posted on 2 Comments

40årsdagen

Då var man 40. Fyllde år på en tisdag i år. Dagen började inte speciellt bra då jag vaknade klockan 2 på natten. Viktor kom in och rullade en massa över mig, och sen var det kört att sova mer på många timmar 🙁 .

Väcktes igen sen av skönsång, macka med ljus och paket. Fick en cool t-shirt 🙂 (som jag inte har foto på än, men jag återkommer i ärendet).

Jobbade hemma under dagen, men var så trött att hjärnan inte klarade av något. Så efter ett tag så utnyttjade jag faktumet att väderguden ville fira min födelsedag (26 grader!) och satt ute i solen istället. Är det någon dag som man får slacka så är det väl en jämn födelsedag?

Fick blomsterbud och fina blommor under dagen 🙂 .

Hämtade upp killarna tidigt. De fick leka med vattenspridaren, var ett tag sen. De flyttar ut stolar som de tar skydd under 😉 .

Firades med tårta och fina presenter 🙂 .

Den obligatoriska barnhanden syns i bakgrunden 😉 .

Fick choklad, mobilfodral, drickaflaska som håller vattnet kallt, och fotmassage-sak 🙂 . Sen fick jag även en reseguide till Florens och Toscana (där det var tänkt att vi skulle fira 40årsdagen, men vi får se, det kanske blir 41årsdagen, eller 42 årsdagen…eller 50årsdagen) senare då den kommit fram med Amazon (som delade upp makens presentbeställning i typ 1 leverans/present :p).

Chokladen var beställd från Tyskland. Där har de andra åsikter än vad vi har angående vad som är mörk choklad :p . Men den biten mörk choklad jag hittade däri var jättegod, och de vita chokladbitarna finns det nog intressenter till 😉 .

Jimmy hade köpt supergod champagne (Pol Roger) och gjorde en jättegod räckcocktail. Killarna fick se på film medan vi satt i soffan och pratade och kollade på blogginlägg från gamla födelsedagar. Killarna fick lägga sig senare än vanligt och Viktor var mycket arg att han inte fick en bok läst kl 21.30. Jag lade mig i sängen och somnade med Alfred.

Killarna hade fixat en jättefin födelsedag för mig ❤. Jag var lite ledsen över att jag var helt utmattad av sömnbrist och inte direkt kunde “fånga dagen” – varför just idag? Men men, ibland blir det så, men tröttheten är temporär och jag kommer ju ha med mig en massa fina minnen från dagen.

Vackra blommor

2 thoughts on “40årsdagen

  1. Det var synd att ni skulle råkade ut för jädrans getingar kramar till er alla 😍

  2. ja dom var verkligen ettriga! Mycket getingar ute nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *