Kalvinknatet

Vi sprang Kalvinknatet i år, denna gång i Sjöbo. Det blev en lite lång väntan för Alfred, då Viktor sprang vid 18 och Alfred vid 19.30, så han blev lite kall och trött. Killarna gjorde finfina insatser. De kämpade på och blev båda bland top-10 i sina grupper!

Viktor sprang tillsammans med mig. Man känner igen honom med sina röda fotbollsstrumpor.
Vi tog en startplats långt fram 😉
Startskottet har gått.
Jag har aldrig förstått varför man inte använder idrottsbanorna som man har på idrottsplatsen. Nu försvinner vi iväg ur synhåll för publiken istället och springer runt i omgivningarna.
Efter en stunds väntan kommer vi tillbaks igen. Viktor sa efter ett tag att han var trött, så jag tog honom i handen och höll på med motiverande tal (d.v.s du får glass sen då du klarat hela :p ).
Vi spurtar på! Vi plockade en del placeringar på slutet.
Nu ser han Jimmy med kameran :p
Alferd startar! Det var tjurrusning från början men han började lugnt.
Sen försvann de snart inom synhåll för alla, men i slutet dök han upp bakom stängselna runt idrottsplatsen, där jag hejade på honom.
Spurtar på!

Sen var killarna superhungriga (de ville tyvärr inte fika något efter att de kom hem efter skola/förskola). Vi körde in på Sibylla och tog med mat hem. Alfred var så hungrig att han inte reflekterade över att jag råkade ge honom min sojaburgare med chilimajonäs :p .

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Kalvinknatet

  1. Tommy Engström says:

    En tuff mamma med sina tuffa killar kramar till er alla 😍 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *