Utflykter här och var i december

Många små utflykter har det blivit under de lediga dagarna i december.

Innan julafton blev det endel shoppingturer. Här nedan leker killarna på en liten lekplats inne i Nova. Då köpte Jimmy förresten sin julklapp till mig, som var Hans Roslings bok “Hur jag lärde mig förstå världen”. Det var en inte helt otippad julklapp, eftersom jag såg en annons för boken någon dag innan den inhandlades och sa att “Den måste jag köpa”, varav Jimmy efter en stund sa “Nae, gör inte det” :p . Det var en bra julklapp – redan färdigläst (intressant bok!). Vi hade egentligen avtalat bort julklappar till varandra detta år, men jag råkade springa förbi en perfekt julklapp till Jimmy (https://www.smartasaker.se/sv/artiklar/brelock.html) och då blev han lite stressad att handla till mig 😉 .

Nedan från en annan shoppingtur, då vi bl.a. besökate Elgiganten (tråkaffär :p). Viktor var helt till sig av allt som fanns att pilla på :p . Och jodå, han lyckades välta ner endel julklappsdekorationer :p.

Och här var vi på Emporia. Full fart på grabbarna!

Här fikade vi. Det var längesen grabbarna satt och åt så länge. Tacksam för att de hade en stol som Viktor fick plats i och satt fast i (han är ju för stor för Antilop, den vanliga IKEAstolen)

Lekställe på Emporia

Åkte till Malmö på mellandagarna.

Då hälsade på Mimmi. Viktor tyckte att de var kul att de också hade en “häst”, även om den inte gungade så mycket då man försökte gunga på den.

Alfred och Jimmy var själva iväg en sväng en annan dag. Då blev det McDonalds (nöjd Alfred).

Sen har det blivit en hel del turer i Skrylle och Dalby Söderskog.

This entry was posted in 2017, Alfred, December 2017, Viktor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *