Tur i Lund

I lördags så åkte jag in till Lund med kidsen för att träffa Lena och ha kulturella aktivititer. Vad Viktor dock tyckte lät mest spännande var “åka buss”!

Allvarsam kille som åker buss.

En lite mer buss-van kille. Han åker ju buss varje vecka till gympan!

Leker på Alice i underlandet – “leklandet” på Kulturen.

Kollade på det medeltida uret som spelade i Domkyrkan

Efter det var vi tillbaka på Kulturen. Här kollar vi på en leksaksutställning. Viktor gick rakt in i glaset då han ville ha bussen.

Lekplatsen på Kulturen.

Jodå, det där slutade precis som man kunde tro. Men rutinerad som man är så hade jag med reservkläder 😉

Alfred var med Lena en sväng på andra delar av Kulturen medan jag var med Viktor på lekplatsen, så han fick inte så jättemycket tid där. Den enda bilden som han var med på var den här som jag tog precis efter jag hade sagt att vi måste gå om 5 minuter.Sen begav vi oss till Botaniska trädgården. Vi undrade vad detta var för konstiga päron, men det visade sig vara kvitten.Viktor hittade äpplen att äta på.

Vackra dahlior

Springer upp och ner för en backe.

Sen hittade Viktor en liten flicka som han lekte med (har inga bilder från det). De gungade gungbräda som bara den, och klättrade på trädstammarna. Tjejen var lite mindre än Viktor till växten, men var 3 år. Men hon förstod ändå att han var yngre “Han är bebis” så hon till mig. Sen kom Jimmy och hämtade oss, och sen var det nattning och sushi. Och ganska tidigt som för trötta mig.

This entry was posted in 2018, Alfred, September 2018, Viktor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *