Mar 30 2018

Sista semesterinlägget

Ja, då har det varit en del inlägg om semestern, och det var väl på ett ungefär det som jag kunde skaka fram. Hade inte tid att ta massvis med bilder eftersom det var full rulle hela tiden .p . Avslutar på en bild på maken och Viktor, och passar på att visa att Jimmy visst kan klä sig färgglatt 😉 (det var han som gav mig i uppdrag att köpa badbyxor, men tröjan fanns innan badbyxorna köptes). Det är något skumt med vinkeln i detta foto, för det blev lite avlånga huvuden,


Nov 30 2015

Om man somnar innan Alfred…

…(vilket Jimmy nästan alltid gör då han nattar honom), så kan man se annorlunda ut då man vaknar…

Alfred hade en period då han satte dessa klistermärken överallt – man skrattade då man plötsligt hittade dom på mobilen, käderna, maken…

DSC_0460


Feb 18 2014

OS-koll

Det är gött att vara föräldraledig vissa dagar nu under OS 🙂 . Speciellt skidorna tycker jag att det är skoj att kolla på. Man får dock ha en viss fokus på att Alfred inte stänger av TV-knappen :p .

Här sitter grabbarna och kollar på hockey. Alfred är som sagt vansinnigt intresserad av allt som liknar hockeyklubbor. Sopkvasten och moppkvasten (heter det så?) springer han runt med så ofta han kan. Vi spanar runt i leksaksaffärer efter en barn-bandyklubba, så får vi spela lite utomhus till våren.

DSC_0172


Oct 28 2013

Gomorrn Måndag

Hälsar Alfred. Bäst morgonhumör i familjen 😉IMG_2077

 


Sep 30 2013

Ett gammalt hus

Anna på Klinten husetIMG_9490

IMG_9465

IMG_9455IMG_9485


Oct 26 2009

Ny blogg

Min blogg har knoppat av sig. Anledningen till detta är att jag ville samla alla mina recept som jag har lagat på ett ställe. För tillfället har jag mina recept på en massa internetsidor, i kokböcker, i pärmar, i huvudet m.m. Så då kom jag på att jag kunde skriva in recepten i en blogg, så får man dom sorterade på köpet 🙂 . Och så kan ju samtidigt andra läsa recepten om de är intresserade. Tänkte även lägga in vintips där och annat mat-relaterat. Har för tillfället mest lagt in lite gamla recept från den här bloggen, men även skrivit lite nytt.

http://karinsmat.wordpress.com/