Österlentur

2012,Mars 2012,Utflykter inom Skåne | Sunday March 25 2012 17:24 | Comments (2)

Var iväg på en trevlig miniweekend i fint vårväder.

Först åkte vi till Stenshuvud. Där var det först dimmigt, mkt stämningsfullt. Sen klarnade det upp och vi gick runt i ca 3 timmar. Kuperad runda = ajajaj i vaderna dagen efter.

Efter det tog vi en runda till Kivik och sen till Hammenhögs gästis där vi först förtärde kaffe/te och kakor i biblioteket och sen åt en god middag. Eftersom det inte blev några bra foton kan jag lika gärna ta ett alien-foto.

På morgonen frukost med gott hembakt bröd, sen åkte vi till Sandhammaren och vandrade runt en mil. Härligt soligt väder!

Efter det Ales Stenar.

Sen en fika på Idala gård och sen hem till Malmö, trötta efter all frisk luft (jag hör redan Jimmy snarka i soffan :p)…

 

Hej igen

2012,Mars 2012,Utflykter inom Skåne | Sunday March 18 2012 09:04 | Comments (0)

Oops, inte varit så aktiv här på sistone… Dock har jag inte varit så aktiv på internet öht, har oftast inte ens på datorn på fritiden – internet används isåfall mest till recept och resesökningar. Det internetfria livet är mycket skönt, men jag vet iofs att jag själv tycker det är kul att kolla på min blogg i efterhand och se vad jag gjorde den och den månaden under det och det året (och kanske ngn annan tycker det är kul att kolla på bloggen också, vem vet) så får titta in här lite ändå.

Igår var vi och vandrade på Romeleåsen. Fin runda, bitvis mycket pulshöjande. Man kunde dock fråga sig om det var oktober eller mars.

Tidigare i veckan var vi ute på vår sedvanliga kvällsrunda till Västra hamnen. Jimmy skulle då “stanna till” vid Ribban och fotografera planeter som låg nära jorden. I början var det mysigt att sitta vid stranden och höra havets rogivande ljud i det stilla mörkret. Efter 1,5 timme var jag dock ett levande isblock och mysfaktorn var som bortblåst. Vad gör man inte för kärleken i ens liv? Jag som inte ens tvingar iväg honom på shoppingrundor (det är snarare tvärtom…) :p . Men han blev så glad för sina foton så det får det vara värt 🙂 (dock mitt foto som visas nedan).

Lite vårigt :)

2012,Mars 2012 | Sunday March 4 2012 16:22 | Comments (0)