Posted on Leave a comment

Lekland

Alfred var med pappa&farfar på lekland i Sundsvall. Höjdpunkten var att köra bil, vilket han var en riktig stjärna på! Jag åkte hem från Norrland lite tidigare så kunde tyvärr inte vara med. Det är himla kul att vara med på lekland 🙂 (och åka själv på saker…). Jag kom på nu att vi inte lagt ut bilder från då vi var på Leos lekland i somras, så det kommer några därifrån foton också.

Med farfar och bil

DSC_2150

Och så lite från förra året

Mycket rutschbanor!DSC01994 DSC02001 DSC02016

Leker haj i bollhavet och jagar MimmiDSC01990

Posted on 2 Comments

Första flygresan

I slutet av Januari var det dags för Alfreds första flygresa!

DSC_0640

Vi hade köpt en ny ryggsäck (i hans favoritfärg röd), så han kunde känna sig stor och bära sina egna saker 🙂

DSC_0643

Här försöker han sig även på att bära våra saker 😉

DSC_2062

Han lyckades tjata till sig en Cars-väska med Pezgodis i som han bar med sig sen istället för sin ryggsäck.

DSC_2069

Väntar på Arlanda och käkar glass

DSC_2077

I flygplanet tillsammans med en liten kramdjurs-elefant som han fick av flygvärdinnan

DSC_2079

Och så var han framme hos farfar och fick en stor kram!

Posted on Leave a comment

Lite egentid

Fick en välbehövlig stund av egentid med maken förra helgen, då vi var i vår gamla hemstad och käkade på Epicure. Jag är väldigt konservativ då det gäller Epicure – tror aldrig att jag har ätit något annat än Frutti di Mare och Tiramisu då jag har varit där. Det ser man väl dokumenterat på http://karin.stampis.com/blog/?s=epicure. Och så har jag mest druckit vatten där istället för goda italienska viner :p.

DSC_2247

Alfred då? Jo han var hos Mimmi och hade toppenskoj 🙂 . Tror nog aldrig att jag har sett honom le så brett!

20160213_173506

 

Posted on 2 Comments

Alla ♥ dag

Här är några foton från alla hjärtans dag. Dagen då maken står för middagen 🙂 Nu var det 10 år sen vi förlovade oss  ♥ . Och i höst blir det 10 år sen vi gifte oss. Då sa vi att vi skulle åka tillbaka till St Lucia på 10-årsdagen, men med facit i hand så kommer det inte att bli så, men av en bra anledning 🙂 .

Nåväl, här är maken som pysslar med förrätt. Rullar med avocado, räkor och mangoröra, mums mums 🙂 . Fast Alfred gillade inte “det gröna”, så han fick rullar med smör istället. Det tyckte han var gott.

DSC03036

DSC03037

Maken i full gång med huvudrätten – hummersoppa. Man hörde många “splafs” och “kras” då man var däruppe, men nu är han en hummer-delningsexpert 😉 .DSC03038

Nom nomDSC03041

DSC03044

Efterrätten var hallon med nötter och mörk choklad. Fick ingen bra bild på detta, men fick en bild på Alfred då han undersöker hur lång en rulle hushållspapper är.

DSC03049

Posted on 1 Comment

Mera snö

Vintern kommer och går härnere i skåne – igår var det vitt då man vaknade, men sen försvann det framåt dagen. Vi skulle iväg då så hann inte åka kälke denna gången, men här är foto från lite kälkåkning i Sundsvall. Kolla på den fina mössan – jag är ju ändå 25% norsk!

DSC02982

DSC02976

DSC02972

Posted on Leave a comment

Barn i korg

Ett vanligt motiv på bebisfoton är ju att man lägger ungen i en korg (det var det iallafall under 2012, nu är jag lite ouppdaterad). Tycker själv att det ser jäkligt töntigt ut. Men men, tydligen kan man även sätta lite större barn i en korg och fota 😉 (dock var det Alfred som insisterade på att han skulle sitta så och inte jag).

DSC_0637

Posted on Leave a comment

Fotogeniska familjen

Vad bra att ta foto på hela lilla familjen, det har vi inte så många av! I festkläder dessutom. Tjohoo!

DSC03004Foto 1. Två blundar medan den tredje försöker kompensera bristen på ögonvita genom att stirra

DSC03005Foto 2. Här blundar dom inte. Dock glömmer de att le. Den tredje här kompenserar deras brist på leende men glömmer att ha ögonen öppna.

DSC03006Foto 3. Nog så bra det kan bli, då en är distraherad av en chipsskål och en annan (den till höger i bild alltså!) nedprioriterat det där med att fixa till sig till förmån för sömn.