1 vecka gammal

2016,Augusti 2016,Viktor,Viktor fyller vecka | Saturday August 20 2016 16:31 | Comments (0)

Ikväll har Lillebror spenderat en vecka utanför magen. Det har varit en underbar vecka 🙂 – det är så mysigt med en bebis och en familj på fyra. Man vill bara stanna tiden!

Än så länge har Lillebror varit en lätt bebis, som sover mycket och äter mycket, med vissa vakna tillfällen då han kollar läget och gymnasticerar. Han är stark och har en hyfsat stabil nacke som han kan lyfta upp. Men jag anar att han kan ha lite temperament… Han har sin fars dygnsrytm, då hans mest vakna del av dagen är seeeeent. Igår var han vaken till 1-tiden, men sen sov han gott till morgonen.

Men det flyter på här, än så länge har vi inte upplevt någon tvåbarnschock. Även om det känns lite konstigt att ha en stor och en liten samtidigt! Och jag mår bra och har inga krämpor, är bara lagom bebis-knarkad haha.

DSC_0585

Nannar gott i barnvagnen

DSC04047

Nannar gott i soffan

DSC04055

Chillar med Pappa. Det är sällan som han vill ha napp, oftast så spottar han ut den. Inte som Storebror som var en riktig napp-kille.

DSC04065

Här har han vänt sig från sidan till magen och gymnasticerar. Jag känner igen frustrationen han visar då han kämpar med saker – precis samma som Alfred.