Oct 20 2017

Skåpen

Vi har öppen planlösning på bottenvåningen, vilket är lattsjolajban för Viktor. Han har massor med skåp och lådor som han kan öppna. Vi har barnsäkrat på en del av dessa, men inte alla. Han drar ut ALLT. Det bästa han vet är hörnskåpet, där han sitter ner och stökar runt. Som om det inte är svårt att hålla ordning där ändå :p . Alfred gillar att sitta med och peppa honom till att stöka ner :p .


Oct 8 2017

Glädje

Glädje är att vara på möbelvaruhus, där det finns så många lådor och skåp att öppna så man inte vet vart man ska börja!

Leksaksbilar är även de en källa till glädje.


Oct 2 2017

Det har varit lite tomt här

Det har inte varit mycket aktivitet här på bloggen, eftersom maken varit bortrest i en vecka (NY) och jag har varit föräldraledig med kidsen. Fullt upp, men ack så kul 🙂 . Mommo och moffa var också här i några dagar och assisterade. Killarna har varit snälla, och de har sysselsatt varandra bra.

Busar ihop

Grabbarna och mommo

Båda grabbarna sov i vårt sovrum då mommo och moffa var här. Alfred sov gärna i spjälsängen, som Viktor ratar. Han fick plats, även om det var nätt och jämt.


Sep 22 2017

Killarna kör bil

Synd på den smutsiga rutan, men fina bilder ändå tycker jag 🙂


Sep 8 2017

Brorsorna

Glada brorsor som sitter på Alfreds matstol. Vi får lägga ner alla stolar på golvet nu, eftersom Viktor klättrar upp på stolarna, håller på ryggstödet, skakar det fram och tillbaka, och låter högt. Det görs inga low-maintenance-1-åringar i vår familj direkt :p .


Aug 30 2017

Sista inlägget om landet

Nu känns det som semestern på landet var för jättelängesen, nu då man börjat jobba och Alfred börjat på dagis och Jimmy på pappaledigheten, men här är i alla fall sista inlägget om vår tid på landet: en av alla selfies jag hittade då jag laddade ner bilderna därifrån 😉 .


Aug 18 2017

IKEA

För ett tag sen var vi en sväng på IKEA. Det tyckte kidsen var en skoj utflykt. Sen blev det en runda om Emporia också, vilket Alfred kanske tyckte var lite roligare än vad Viktor tyckte (eftersom Viktor fick sitta i vagnen hela tiden). Sen var det sushikväll och film (jag har snöat in på historiska filmer nu).

 


Aug 2 2017

Glada gossar


Jul 29 2017

Bilen på Coop

Då vi handlade igår så stod det en bil-kundvagn i kundvagnsparkeringen. Den brukar aldrig vara ledig. Så jag sade till Jimmy att det väl hade varit kul för Alfred att ta den. Det tyckte Alfred med 🙂 . Och Viktor, han brukar ju alltid tycka att det är superkul att sitta i en vanlig kundvagn (det är väl något kilo kvar till maxvikten nu :p ).

Vid ingången till Coop och killarna har just placerats i sina vagnar.

Dock har jag inte riktig rutin på att ha syskon än märker jag. För det dröjde inte lång tid förräm Viktor GALLSKREK för att han inte fick sitta i bil-vagnen. Viktor är ju ..ehhm..väldigt bra på att påpeka att han är missnöjd och han har enorma röstresurser (tänk Pavarotti-bebis, på ett ungefär). Så vi fick placera båda i bilen.

Nöjda för nu

I en stund var allt frid och fröjd, men sen blev Viktor arg igen. Så då fick vi låta han sitta själv ett tag.

Det tyckte han var skoj i början. Min inre bacillfobiker försökte ignorera att han sög på tutan och slickade på ratten :p . Men sen så blev han arg igen. Han försökte ta sig ut ur bilen – antog att han såg en möjlighet att gå nu då han var vid markhöjd. Då fick Jimmy bära honom. Sen lämnade jag ekipaget och begav mig iväg med kundvagnen, så vi fick något inhandlat. Men det var kanske inte så konstigt att Viktor var lite grinig, för det var hans sovtid. Han åt lite i bilen och sen somnade han i sin bilstol påväg hem. Så sov han fram till klockan 04.48 :p .


Jul 8 2017

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter en kul resa uppåt landet. Jag ska kolla igenom foto från resan då jag har möjlighet, tills dess så lägger jag ut foton från då killarna myser på golvet 😉 .