Archive for the Category ◊ Februari 2012 ◊

Author:
• Sunday, February 26th, 2012

Enligt rykte så ska våren ha kommit till Skåneland. Det tackar vi för. Jag var ute och promenerade i 3 timmar idag och det vimlade inte direkt av vårtecken (men jag letade inte direkt, pratade mest) men nog fanns det en liten vårsol 🙂 .

I övrigt så har jag slutligen tagit min sista penicillintablett efter 2 omgångar, så nu får de bli en frisk vår tycker jag. Påtal om luftvägsbesvär så har vi nyss köpt en luftrenare – vi har notoriskt dålig luft i vår lägenhet, även bekräftat av analyser som jobbet har gjort, så det ska bli spännande att se om det blir någon bättring. Det tog oss 7 år att komma på att vi kunde köpa en sån (Jimmy hörde nyligen om en kollega i Peking som hade en sån, därav inköpet, men vi har ju eg. vetat att sådana finns) …

Author:
• Wednesday, February 15th, 2012

Ah, I löv Alla ♥ dag – då får jag middag lagat till mig (sen är det ju en annan sak att jag aldrig lyckas hålla mig från köket i vilket fall…)! Unnade oss att ta Ådi till&från jobbet, sluta tidigt och ha en långkväll med mat och film. Jimmy lagade älgfärscrepes och pannacotta med physalis, nomnomnom 🙂 .

Author:
• Thursday, February 09th, 2012

Jag är generös och har delat med mig till min make, så nu är han också hemma och snörvlar :p . Inatt hostade jag som en tok till kl 5, så det blev inte direkt en god natts sömn. Men om man ser det positivt får man iaf starka magmuskler av att hosta, det känns 😉 .

Några dagars hostande till så :p

Author:
• Tuesday, February 07th, 2012

Jisses vad min hals är elak 🙁 . Jag ville egentligen inte belasta sjukvården p.g.a. simpelt halsont, men det har bara blivit sämre och sämre för varje dag. Dessutom vaknade jag ett par gånger på natten av att jag inte fick någon luft (vilket är mkt läskigt…). Bra att jag gick tillslut, det var ruggigt infekterat och jag fick en stor dos med penicillin. Skönt att bara ha 200m till läkare och apotek då halsen inte gillade kylan.

Man känner sig lätt komisk då man viskar saker till folk istället för att prata – känner mig lite som att psykfall a.la. rymdmänniskorna hör oss :p . Men eftersom jag bara pratade med läkarsekreterare, läkare och apotekare så förstod de nog att det var p.g.a. halsont 😉 .

Category: 2012, Februari 2012  | 2 Comments
Author:
• Sunday, February 05th, 2012

Nu har den elaka halsen gjort att rösten försvunnit, lite som att leva i en stumfilm. Min träningsvärk gör att även mitt rörelsemönster liknar herr Chaplins. Lyckligvis har jag i alla fall ingen mustasch.

 

Author:
• Saturday, February 04th, 2012

Så kom jag inte undan längre. Har omgetts av hur många sjuklingar som helst på sistone, och nu är det min (o)tur. Halsfluss skulle jag tippa på. Lyckades kombinera detta med träningsvärk efter två tuffa styrkepass, så jag känner mig som en fotboll :p . Så idag blir det en slö innedag – tror inte maken har några problem att gå med på det, eftersom han var på galej med jobbet till 4.15 :p . Två zombies i soffan.

 

Author:
• Friday, February 03rd, 2012

Brrr, nu är det kallt. Inte extremkallt (-10), men vinden som viner till detta gör att det nyper till rejält i ansiktet. Jag fick en gång en randig rånarluva i present, kanske borde leta upp den…Eller nej förresten, kanske inte så smart att göra det här i Malmö…

Category: 2012, Februari 2012  | One Comment
Author:
• Wednesday, February 01st, 2012

Nu har jag plockat upp en kombuchakultur hos min moster, så nu ska jag sätta igång och odla lite av den hälsosamma kombucha-drycken! Hoppas jag är bättre på att få kombuchan att växa till sig än vad jag är på att få mina blommor att växa till sig :p

* Egentligen är det ingen svamp, men det lät roligare i rubriken 😉

Category: 2012, Februari 2012  | 2 Comments