Posted on Leave a comment

Hemma

Så var jag hemma. Rejält jetlaggad. Det vet man att man är om maken säger “jag är trött, vi borde nog lägga oss”. Då var klockan 3. Klockan 12.30 kom jag slutligen upp ur sängen, tror nog att det är rekord. Har varit en mycket bra resa 🙂 . Men var himla trevligt att komma hem, blev upphämtad på Kastrup av en glad make och kom hem till en städad lägenhet med en platta sushi inhandlad 🙂 . Nu har jag några dagar på mig att vända rätt dygnet innan jag ska bort igen – wish me luck!

Hejdå till det kanadensiska skogslandskapet! Snart dags igen för ett annat skoglandskap 🙂

Posted on 2 Comments

Presentationen klar

Då har jag haft min presentation. Var egentligen trött (mkt beroende på att ungj-vlarna i korridoren “råkade” sätta på brandlarmet mitt i natten…) och inte alls sugen på att hålla en presentation, men det gick bra ändå. Många som kollade, och folk hade massor med frågor och kommentarer och ville prata med mig och ville samarbeta och diskutera forskning, mina artiklar och forskningsområdet i allmänhet m.m. Otippat men roligt, blev dock rätt så slut av det hela – jag är ju lite mer av en datanörd än en utåtriktad nätverkare  😉 .

Posted on 2 Comments

Lite Halifax-foton

Idag blev det mycket promenerande. Först en sväng om the waterfront och sen lite vandrande i naturområde. Det sista var mycket vackert men tyvärr också mycket myggrikt…

När jag anlände här var det nästanpå 30 grader, lite chock jämfört med det regniga och 15-gradiga Sverige jag lämnade.

Posted on 1 Comment

O Canada

Då är det snart dags för min sista jobbvecka, som jag ska spendera på konferens i Halifax, Nova Scotia, Kanada. Ska bli kul, har länge velat åka till Kanada. Det verkar vara ett trevligt land. Jag ska ha en presentation och en poster så nog gör jag skäl för resan 😉 .

Där verkar vara en fin natur och många bra vandringsleder. Ska även iväg på utflykter i Nova Scotia, bl.a. vandra vid Peggys cove (fiskebyn nedan).

Posted on 1 Comment

Sista dagen på jobbet

Då har jag spenderat den sista dagen på mitt kontor innan semestern (dock inte sista jobbdagen, semester är det inte än på ett tag). Yikes vad det ska vara stressigt att ta semester! Mycket som ska vara klart innan dess. Men nu har jag massakrerat min att göra-lista så “Att-göra-innan-semestern”-fliken nästan är tom, lycka!!! Inte mer input på den tack. Min “Att-göra-utanför-jobbet-innan-semestern”-lista går det dock inte lika bra med, och en sak som nog kommer stryka på foten är sommarstädningen innan semestern, eftersom jag snart drar iväg en vecka och då jag kommer hem är det semester. Men iofs är maken hemma nästa vecka så jag kanske ska delegera den uppgiften, hehe.

Full fart