Archive for the Category ◊ Viktor ◊

Author:
• Wednesday, August 18th, 2021

Viktor firade sin födelsedag fredagen den 13e – men det var ingen otursdag utan han hade en fin dag 🙂 .

Sjöng skönsånger för en trött kille. Vi fick sjunga 2 ggr för han vaknade inte förrän vi sjungit klart och ruskat om honom 😉 .
Lite groggy kille får kanelgiffel och saft.
Nu har han vaknat till lite och brorsan är med 🙂 . Brorsorna Bonnabränna 😉 .
Assisterar med tårtan hos Mommo och Moffa.
Jag köpte lokala hallon och björnbär som var mycket goda 🙂 . Sommartårta till en sommarkille 🙂
Ännu mera skönsång!
Full fart!
Entusiastisk kille som öppnar presenter 🙂 .

Sen så blev det bad, pizza, och besök hos Kjell och Eva med present och godis.

En fin födelsedag 🙂

Author:
• Friday, August 13th, 2021

Idag blir vår lille gullunge 5 år! Jag läste hans 4-årssammanfattning här, och den stämmer faktiskt till punkt och pricka även ett år senare!

Viktor är en aktiv och glad kille, som är mycket kelen och gillar att krypa upp i famnen och gosa. Han är en emotionell kille som har nära till sina känslor. Han säger att han tycker om att vara hemma med oss, för då kan man gosa massor. Han älskar sina gosedjur, speciellt hajjis, pandis, sköldis, Mamsi och Monkey. Han är även världsmästare i att dra fram saker och stöka ner 😉 .

Author:
• Monday, April 05th, 2021

Category: 2021, April 2021, Viktor  | 2 Comments
Author:
• Thursday, March 25th, 2021

Det har inte dykt upp någon “efter” bild på killarna som jag klippte, men här är iallafall en bild på lilleman (håret ser ojämnare ut än vad det faktiskt är!).

Category: 2021, Mars 2021, Viktor  | One Comment
Author:
• Saturday, February 27th, 2021

Vi beställde en byrå från IKEA. Viktor var mycket ivrig att hjälpa till med den.

Alfred är med på ett hörn 😉 .
Bra med extra lagringsplants!
Author:
• Thursday, February 25th, 2021

Viktor hittade en låda, som han fyllde med presenter till oss och tejpade ihop. Han skrev även vem lådan var till. Förutom att han har läst sig läsa lite nu, så kan han även skriva 🙂

Author:
• Wednesday, January 27th, 2021

Viktor hade gjort snöflingor (lim, salt,målarfärg) på förskolan, och var mycket entusiastisk över detta. Han var så entusiastisk att han ville göra detta hemma också (han vill i princip aldrig pyssla. Inte så konstigt – vart skulle han ha fått pysselgener ifrån :p ?). Här är det dokumenterat:

Author:
• Saturday, January 09th, 2021

Det är spännande att ha Viktor i huset. Man vet liksom aldrig vart saker hamnar då han har varit framme. Som t.ex. mina strumpbyxor 😉

Author:
• Wednesday, December 30th, 2020

Nu ska man inte ha några stora fester, men det går fint att ha fester med gosedjuren. Viktor ordnade en fest och bjöd in oss.

Hämtar upp gosedjuren. Jag drog även fram en kasse gosedjur som vi arkiverat, och däri hittade vi Marsupilamis svans, som blev ett ninjaband.

Festgänget på soffan.

Viktor bäddade om gästerna så att dom inte frös. Vi åt äppelklyftor på festen. Viktor berättade om en film han sett, där ett barn kom med fel flyg, och sen träffade han Trump (Ensam Hemma 2). Jimmy pratade sen om Trumps senaste dumheter (som jag aldrig orkar fördjupa mig i). Sen frågade jag Viktor om något annat – han tyckte kanske inte det var så kul samtalsämne vi hade? “Fortsätt ni prata bara mamma och pappa” svarade han.

Author:
• Wednesday, December 23rd, 2020

Viktor fick en julklapp från en tjej i hans förskolegrupp, som visade sig innehålla ett armband. Viktor blev glad 🙂 .