Posted on 2 Comments

Rövarekulan

Förra helgen var vi i Rövarekulan. Fint ställe, och mysigt med vatten som forsade rejält. Det var mycket folk, men som vanligt var de flesta runt parkeringsplatsen.

Intressant med skum!
Vilar och kontemplaterar på stenen.
Det var geggigt på sina ställen.
Den obligatoriska pastasalladen inmundigades såklart, och även skorpor.
Hämtade sushi i Eslöv och stannade vid en lekplats medan vi väntade på att sushin skulle bli klar.
Posted on 2 Comments

Snöflinga

Viktor hade gjort snöflingor (lim, salt,målarfärg) på förskolan, och var mycket entusiastisk över detta. Han var så entusiastisk att han ville göra detta hemma också (han vill i princip aldrig pyssla. Inte så konstigt – vart skulle han ha fått pysselgener ifrån :p ?). Här är det dokumenterat:

Posted on 1 Comment

Snö

Killarna har varit hemma denna första hela jobb/skolvecka. Då det snöade så passade vi på att ta långlunch 🙂 .

Kastar snöboll

Försöker att få ihop en snögubbe, men snön var inte så bra för det.

Den obligatoriska pastalunchen, såklart!

Jimmy fick bra motion!

Det fick Alfred med!

Pulka nedför backe blev det också. Härligt att vara ute på lunchtid en vardag, det hade varit otroligt mycket mer folk här i Skrylle en helgdag.

Posted on 1 Comment

Monsterbingo

Killarna brukar få spela dator/se på TV då de vaknar på morgonen, men i slutet av julledigheten blev det uppenbart att de blev lite väl trötta av detta (då de går upp så tidigt de bara kan, samt att de blir lite tokiga av att sitta länge vid skärm). Så på slutet av ledigheten var det skärmförbud på morgonen. Men vi kunde sova ut ändå, de skötte sig fint själva. Då jag kom ner en morgon så såg jag de båda spelande monsterbingo ihop 🙂 . Viktor har nu börjat läsa så smått så han plockar bingokorten och läser vad det står på dom.

Monster bingo (eller scary bingo som det egentligen heter) är en favorit härhemma. Jag köpte det då jag var i Sydney, så det var en julklapp 2019. Alla monster har namn, och även om Viktor kan nästan alla namn utantill så ljudar han ändå. Så här ser några ut: