Posted on Leave a comment

Trädgårdspaletten

För ett tag sen var vi på Trädgårdspaletten. Det var en kul trädgårdsaffär, även för småbarn, då det fanns en massa leksaker (samt långa “korridorer” att springa i).DSC01975

DSC01970

DSC01963

Det fanns även sköldpaddor som Alfred och Mimmi spanade in. DSC01967

Det fanns en växt som drog ihop sig då man rörde eller blåste på den. DSC01971

Posted on 2 Comments

Vårrullar

Vi var i Malmö för ett tag sedan och åt thai-buffe. Alfred åt säkert 10 vårrullar. Han älskar vårrullar, säkraste maten för att få honom att äta bra. Skönt nog så har det gått fint att äta på restaurang de gångerna som vi har varit ute 🙂 .

DSC01953

Posted on Leave a comment

Vovve

För ett litet tag sen så var Alfred på en fest där det fanns en hund. Alfred tyckte det var jättespännande med hund, och ville gärna ut och gå med henne och sitta under bordet. Dock blir det ingen hund för Alfred på överskådlig tid – innan ville jag ju gärna ha hund, men nu finns det ju verkligen ingen som helst tid och energi för det, tyvärr. Men kanske lite senare!

DSC_0222

DSC_0225

DSC_0226

Posted on Leave a comment

Hornbach

Det finns en hel del gratisnöjen för kids på sommaren. Typ att gå på Hornbach…

DSC_0255Alfred tyckte att fiskarna var intressanta.

DSC_0260Fast mest spännande var de stora maskinerna. Alfred tyckte prompt att vi behövde en sån här stor monstergräsklippare. Då jag påpekade att vi hade alldeles för liten gräsmatta tyckte han att morfar behövde den istället.

Själv så gillar jag faktiskt också att vara på Hornbach/Bauhaus och liknande. Detta p.g.a. mitt nya intresse för blommor och växter – det finns alltid något att köpa. För en gångs skull känner jag mig som en sådan som kan shoppa massor :p