Fredag

2010,Februari 2010 | Friday February 25 2011 06:34 | Comments (2) Tags:

Yay, Fredag! Efterlängtad är du, efter en arbetsvecka med långa dagar och ett visst mått frustration. Idag ska jag sluta i bra tid, 4 eller så hoppas jag (det blev t.o.m. 10 i 4!), och sen ha en hel-helg i sunka-hemma-stil, var ett tag sen sist. När man passerat 30 får man dessutom lov att säga att man tycker det är skönt med sunka-hemma-helger har jag hört 😉 .

Vår snart

2010,Februari 2010 | Sunday February 28 2010 10:16 | Comments (0) Tags:

Har varit en skön och avkopplande helg på landet. Dock så gör sig landet absolut bäst under vår och sommar, vilket fyller på min redan starka längtan efter vår. Extra härligt blir det då bigarrå-trädet blommar.

Dock så blir det nog ett besök hos våren om bara några dagar. Då bär det av till Aten, och enligt prognoserna ska det bli över 15 och upp emot 20 grader då jag är där 😀 . Ska bli riktigt skönt att åka iväg, är mycket sugen på både vår och att resa.

Även bloggtemat får ta del av min vårlängtan.

Till landet

2010,Februari 2010 | Thursday February 25 2010 18:26 | Comments (0) Tags:

Imorgon bär det av till landet. Var ett tag sen. Saknar lugnet på landet och mina päron. Ska bli skönt att relaxa efter en mycket intensiv vecka.

Är mycket snö där så päronen var insnöade för någon dag sen, men nu är läget bättre så hoppas att snön håller sig borta några dagar, så vi kan ta oss dit och hem sen igen.

En dag på landet

2010,Februari 2010 | Tuesday February 23 2010 18:09 | Comments (0)

I söndags spenderade jag en dag på landet vid Söderåsens fot. Mycket skönt att hänga på landet lite 🙂 .

Där var det ett helt annat snöväder än slasket i Malmö.

Var ute och gick en säng med fina Gina, en 10-årig dam.

Såg även några filurer som inte alls bryr sig om kylan — det behövdes inte…

Morgontidiga sportisar

2010,Februari 2010 | Monday February 22 2010 17:45 | Comments (2) Tags:

Idag gick vi båda upp vid klockan 6 för att ägna oss åt sport. Dock var det lite olika typer av sportande: jag sprang på löpbandet på gymmet medan Jimmy kollade på hockeymatchen. Jag tror nästan det var min make som gjorde den största bedriften 😉 — han är ju inte direkt den morgonpigga typen. Men vi tyckte båda att det var en härlig start på veckan 🙂 !

Nu då jag har börjat träna i Lund så har jag få saker att skylla på för att inte träna. Gymmet ligger mellan busshållsplatsen där jag hoppar av och jobbet, det öppnar ungefär då den första bussen kommer in och ligger 5 minuters gångväg från jobbet… Så det är bara att gå dit på morgonen, lunchen eller efter jobb. Och om jag inte gör det så vet jag att mina kollegor som också tränar där drar mig i örat 😉 .

Hårbilder

2010,Februari 2010 | Sunday February 21 2010 18:59 | Comments (6)

Ok, då kommer slutligen hårbilder! Passade på att ta något kort då jag var på väg till fest igår. Ovan är som det ser ut nu och den längst ner är ungefär som det såg ut innan. Känns mer “jag” som det är nu så det känns bra 🙂 .

Partaj ikväll

2010,Februari 2010 | Saturday February 20 2010 10:51 | Comments (1) Tags:

Hade en skön softarkväll igår. Det kan behövas då jag ska på fest ikväll eftersom min festkondis är lite sådär nuförtiden. Min kvällströtthet lär maskeras extra dåligt då jag inte dricker alkohol eller kaffe (magsåret ni vet). Fast jag tror nog ändå det får bli lite vin, eftersom jag är fullt medveten om att nästan alla lägger märke till om en “Typ 30″*-tjej bara dricker vatten och då genast drar sina egna slutsatser. Nåväl, skulle det vara buffe med gravad lax och brie/grönmögelost är ju det problemet ur världen 😉 . Dessutom hade det varit supergott *ostfantasten blev sugen*.

Efter festen ska jag stanna i min kollegas barndomshem som ligger i närheten, så då slipper jag meck med att ta mig hem (går knappt några tåg). Himla skönt. Dessutom får jag träffa ett gäng fyrbenta där 🙂 .

Labbråttepartaj ikväll 😉 .

*Fotnot till min språkvårdande far: “Typ 30” kan låta som ovårdad svenska, men det finns en bok som heter så, varifrån detta begrepp är hämtat. Bra bok förresten, fast jag var nog bara “typ 25” då jag läste den.

Fredag

2010,Februari 2010 | Friday February 19 2010 16:44 | Comments (0)

Efter gårdagens flowdag följde en ( inte helt otippad) icke-flowdag. Tycker alltid det blir så, som om att man hade snattat energi av kommande dag under flow-dagen :-p. Men men, vad gör väl det — det är ju fredag 🙂 .

Idag såg jag förresten de största snöflingor jag nånsin sett. Var ett helt groteskt snöfall ett tag under dagen. Det blir intressant att se hur det går att åka Pågatåg till en låg-trafikerad pågatågsstation imorgon kväll

Men det är morgondagens problem — nu är det dags för soffan!

Flow

2010,Februari 2010 | Thursday February 18 2010 20:27 | Comments (0)

Idag hade jag en riktigt härlig flowdag på jobbet 🙂 . Fingrarna dansade över tagenterna och tankarna var klara, och efter dagens jobbande borde snart avhandlingens femte och sista artikel vara detsamma. Flow-jobbade vidare på bussen, så jag hade energi kvar att gå på mitt sista CorePuls-pass för att sen känna mig härligt fysiskt slut och på gott humör. Sådana här dagar är det verkligen superkul att jobba 🙂 . Jag är en ganska stor flow-knarkare i allmänhet, älskar verkligen den känslan. Och titta, även jag kan vara sådär hurtigt positiv 😉 .

Hej bloggen

2010,Februari 2010 | Wednesday February 17 2010 16:51 | Comments (0)

Har inte varit så bloggig av mig på sistone, delvis beroende på att jag har skurit ner ordentligt på mitt datoranvändande. Vilket faktiskt är rätt så skönt. Fast skriva är ju (nästan) alltid kul. Dock har det inte hänt så mycket av allmänt intresse på sistone. Jag har mest jobbat och sett på OS. Egentligen är jag inget större fan av vinter-OS, men det är rätt så trevligt att ha på det på TV:n på kvällarna. Extra kul att se då det går bra för svenskarna, och som gammal idrottare kommer man ju ihåg känslan. Är även en fin natur att kolla på, och sen är det ju kul att höra all den charmiga norrländskan 😉 . Har hört massor av skåningar säga att norrländska är charmigt, men aldrig hört en norrlänning säga att skånska är charmigt. Undrar vad det kan bero på :-p ?

Sidekicken Mukmuk som jag tycker är coolast av OS-maskotarna.

Next Page »