Posted on Leave a comment

Hej bloggen

Har inte varit så bloggig av mig på sistone, delvis beroende på att jag har skurit ner ordentligt på mitt datoranvändande. Vilket faktiskt är rätt så skönt. Fast skriva är ju (nästan) alltid kul. Dock har det inte hänt så mycket av allmänt intresse på sistone. Jag har mest jobbat och sett på OS. Egentligen är jag inget större fan av vinter-OS, men det är rätt så trevligt att ha på det på TV:n på kvällarna. Extra kul att se då det går bra för svenskarna, och som gammal idrottare kommer man ju ihåg känslan. Är även en fin natur att kolla på, och sen är det ju kul att höra all den charmiga norrländskan 😉 . Har hört massor av skåningar säga att norrländska är charmigt, men aldrig hört en norrlänning säga att skånska är charmigt. Undrar vad det kan bero på :-p ?

Sidekicken Mukmuk som jag tycker är coolast av OS-maskotarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *