Morgontidiga sportisar

Idag gick vi båda upp vid klockan 6 för att ägna oss åt sport. Dock var det lite olika typer av sportande: jag sprang på löpbandet på gymmet medan Jimmy kollade på hockeymatchen. Jag tror nästan det var min make som gjorde den största bedriften 😉 — han är ju inte direkt den morgonpigga typen. Men vi tyckte båda att det var en härlig start på veckan 🙂 !

Nu då jag har börjat träna i Lund så har jag få saker att skylla på för att inte träna. Gymmet ligger mellan busshållsplatsen där jag hoppar av och jobbet, det öppnar ungefär då den första bussen kommer in och ligger 5 minuters gångväg från jobbet… Så det är bara att gå dit på morgonen, lunchen eller efter jobb. Och om jag inte gör det så vet jag att mina kollegor som också tränar där drar mig i örat 😉 .

This entry was posted in 2010, Februari 2010 and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Morgontidiga sportisar

  1. Anna says:

    Jag har semester i morgon också, men på onsdag är det aerobics kl 12.15 som gäller! 🙂

  2. Karin says:

    Ah, jag har ju redan planerat in StepStyrka då! Finns ju en del bra lunchpass under veckorna, ska bli kul att testa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *