Partaj ikväll

Hade en skön softarkväll igår. Det kan behövas då jag ska på fest ikväll eftersom min festkondis är lite sådär nuförtiden. Min kvällströtthet lär maskeras extra dåligt då jag inte dricker alkohol eller kaffe (magsåret ni vet). Fast jag tror nog ändå det får bli lite vin, eftersom jag är fullt medveten om att nästan alla lägger märke till om en “Typ 30″*-tjej bara dricker vatten och då genast drar sina egna slutsatser. Nåväl, skulle det vara buffe med gravad lax och brie/grönmögelost är ju det problemet ur världen 😉 . Dessutom hade det varit supergott *ostfantasten blev sugen*.

Efter festen ska jag stanna i min kollegas barndomshem som ligger i närheten, så då slipper jag meck med att ta mig hem (går knappt några tåg). Himla skönt. Dessutom får jag träffa ett gäng fyrbenta där 🙂 .

Labbråttepartaj ikväll 😉 .

*Fotnot till min språkvårdande far: “Typ 30” kan låta som ovårdad svenska, men det finns en bok som heter så, varifrån detta begrepp är hämtat. Bra bok förresten, fast jag var nog bara “typ 25” då jag läste den.


One Response to “Partaj ikväll”

Leave a Reply