Sista dagen på jobbet

Då har jag spenderat den sista dagen på mitt kontor innan semestern (dock inte sista jobbdagen, semester är det inte än på ett tag). Yikes vad det ska vara stressigt att ta semester! Mycket som ska vara klart innan dess. Men nu har jag massakrerat min att göra-lista så “Att-göra-innan-semestern”-fliken nästan är tom, lycka!!! Inte mer input på den tack. Min “Att-göra-utanför-jobbet-innan-semestern”-lista går det dock inte lika bra med, och en sak som nog kommer stryka på foten är sommarstädningen innan semestern, eftersom jag snart drar iväg en vecka och då jag kommer hem är det semester. Men iofs är maken hemma nästa vecka så jag kanske ska delegera den uppgiften, hehe.

Full fart

This entry was posted in 2011, Juli 2011. Bookmark the permalink.

1 Response to Sista dagen på jobbet

  1. Anna says:

    Delegera på, bara! 😀 Jag kommer tillbaka på måndag, känns overkligt att det redan gått fyra veckor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *