Posted on 2 Comments

Gott Nytt År!

Önskar er ett Gott Nytt År!

Nyår firade vi själva hemma vi fyra. Som vanligt, men ändå (p.g.a. corona) det första året som man inte blir klassificerad som en socialt konstig människa då man säger detta eftersom det ju annars är norm med stora nyårsfester här. Vi gillar bäst att fira själva och prata om året 🙂 .

Tog tyvärr inte så många foton från nyår. Jag sov lite risigt och var lite ur humör på morgonen 🙁 , men kvicknade till sen. Vi drog med kidsen ut på en liten promenad i Söderskog. Tyvärr har Viktor på sistone blivit negativ till att vandra, så det var en kamp även för att gå en liten runda. Men det fanns en tipsrunda där som muntrade upp honom, och han ljudade och läste svarsalternativen.

Fika med lussekatter och pepparkakor muntrade upp det med.

Efter det såg vi fyrverkerier på TV från andra tidszoner, och lagade maten. Vi fick en toppenmiddag! Det brukar vara svårt att få barnen att sitta still, äta länge och diskutera saker, men nu satt vi i över en timme och åt och pratade om vad som hänt under 2020. Även om de kan ha lite svårt att greppa vad som är 2020 så kunde vi formulera det som att från ungefär då vi var på Lolo och Bernie (februari) och framåt då corona började, så har de ändå lite hum om tiden. Vad mycket som har hänt ändå! Vi pratade om vad vi gjort, vad vi lärt oss, vad som var bra och mindre bra, och lite om 2021.

Middagen bestod av ryggbiff och klyftpotatis och efterrätten var pannacotta med bär. Ungefär samma som tidigare nyår 😉 . Förrätt blev det ingen – egentligen skulle vi haft räkcocktail men det fanns bara hårda avocados och mangos, och det fanns ändå inte tid att göra det. Efter maten blev det lite musik och dans, och vi lyssnade på några av barnens favoriter 2020. Lyssna även på kvalitetstexten och betänk att låten är av en artist som kallas Dr Bajskorv :p . Videon fick snabbt avbrytas på slutet :p .

Efter det såg vi Bäst i Test säsong 4 och sen var det nattning. Sen drack Jimmy och jag bubbel och sammanfattade året. Vi väckte Alfred strax innan midnatt för att se fyrverkerierna. Det var MYCKET mer fyrverkerier i närområdet än vad det brukar vara i närområdet.

2 thoughts on “Gott Nytt År!

  1. Dansanta killar. Gott nytt år på er 💖 💖

  2. Gott Nytt År! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *