Karlstad

Karlstad måste utnämnas till den bäst doftande staden, eftersom de hade Löfbergs lila-rosteriet ganska centralt i stan, vilket spred en mycket behaglig doft. Det luktade inte lika gott i Gevalia-staden Gävle trots att jag föredrar Gevalia. Har även tidigare besökt Solna, där en annan favorit – Arvid Nordquist – rostas, men där luktade det inte kaffe alls. Har även åkt förbi Zoegas i Helsingborg massor med gånger, men jag gillar varken doften eller smaken av Zoegas, trots att jag är skåning :p.

Många blommor i staden var således lila.

I Karlstad finns många statyer.

Jimmy tyckte att jag såg lite väl turistig ut. Jag förstår inte vad han pratar om :p. Hans stora Canon-rem runt nacken tycker jag ser mer turistig ut 😉 .


2 Responses to “Karlstad”

  • Päronet Says:

    Att inte dricka Zoegas som varande skåning klassas i vissa kretsar som “landsförräderi.

    Päronet

  • Karin Says:

    Haha jag vet!!
    Men jag gillar mitt Skåne, trots jag inte är ett fan av Zoegas 🙂 . Eller MFF heller för den delen.

Leave a Reply