Dame Lucifer I am?

Tyvärr har min hy har inte riktigt fattat att jag inte är tonåring längre 🙁 . Nu har jag i två veckor haft två jättefinnar (äckligt, jag vet) i pannan som gör så ont att jag brukar vakna till på natten om jag råkar få för mycket tyngd på dom. De sitter symmetriskt i pannan på varsin sida, precis där hornen hade suttit om man haft sådana. Så om de inte försvinner snart börjar jag så smått undra om det är så att dessa är växande horn istället och jag håller på att utvecklas till Dame Lucifer?

Jag är i och för sig ateist, men en ond människa ser jag mig inte riktigt som, så nja, är kanske ändå skeptisk till att den teorin stämmer…

Detta blev nog ett lite utflippat inlägg – jag får skylla på att jag precis kommer från en halvtimmes bastande och känner mig lite vimsig (3 koppar kaffe+träning+bastande = vimsig, men SÅ gött att basta). Dessutom har jag inte så mycket annat att skriva om idag – isåfall hade det igen blivit en lång harang om hur ur rytm min dygnsrytm är, hur jobbigt det var att komma ur sängen då jag ställde klockan på 9 (kom upp 10…) och hur segt det kommer bli att börja gå upp klockan 6. Så en vidare utläggning om detta besparar jag er – bättre att vara lite utflippad istället 😉 .

dame-luciferDame Lucifer. Blir jag sån ska jag iallafall ta lite mer kläder på mig…

This entry was posted in Januari 2009 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *