Early bird

Då jag på semestern har legat och dragit mig ända till 9-tiden på morgonen (det är mycket för att vara mig!) så fanns det en viss oro att jag skulle vara totalt död då klockan väl stod på 6 igen…

Men men, som det ofta är så blir det man oroar sig för precis tvärtom: både på måndagen och tisdagen har jag vaknat klockan 4 istället och inte kunnat somna om :p. Kanske inte helt angenämt det heller, men det ger ändå en skön start på dagen: först cykling vid soluppgång, med skön luft och frihet på vägen (=cyclists high) och sen kan man starta jobbet i lugn och ro tidigt på morgonen. Najs 🙂 . Det har varit kul att börja jobba trots att jag gärna varit ledig lite till, skoj att träffa kollegorna och full rulle hela tiden (kanske därför jag än så länge inte känt av någon effekt av de tidiga morgonarna).


Leave a Reply