Home alone

Nu är jag ensam hemma några dagar (tre närmare bestämt) då maken är iväg på en chefskurs. Tänkte passa på att få gjort en massa praktiska saker som jag släpar efter med – frosta frys, sortera saker i kök och garderob – you name it. Men gosh, det går inte så snabbt framåt – det är ändå inte så mycket man hinner på en kväll efter jobbet om man ska försöka hinna varva ner lite också. Så nu är det bara morgondagen kvar att göra allt på. Och då fyller jag år. På något sätt känns det lite sådär att frosta frysen och städa på sin födelsedag. Även om frysen nästanpå kommunicerar med mig för tillfället – jag har öppnat frysen 2 ggr denna kväll och båda gångerna har en matlåda kastat sig ut ur frysen. Naturligtvis flög locket av på båda lådorna, och naturligtvis var det ris i… Så dammsuga köket har jag i alla fall fått gjort :p.

Nu har jag precis kommit hem och fikat lite. Får se om det blir något frysavfrostande eller dylikt idag. Det lockar dock lite mer att sätta sig i TV-soffan, speciellt då jag helt själv kan bestämma 1) om TVn ska vara på över huvud taget eller om det istället ska läsas i lugn och ro och 2) om TVn är på, vad som det isåfall ska kollas på. Hehe 😉

This entry was posted in 2011, September 2011. Bookmark the permalink.

2 Responses to Home alone

  1. Päronet says:

    Hmm, frysavfrostning är nog lämpligen ett tvåmansjobb. Som ensamarbete kan man möjligen plocka ut ett par isbitar själv och släppa ner i drinken.

    Päronet

  2. Karin says:

    Hehe, ett mycket bra inlägg 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *