Nätverksseminarium

I onsdags och torsdags anordnade jag nätverksseminarium med internat för ett gäng doktorander (inom nätverket som jag är studierektor för). Jag föregick med gott exempel och sov över jag också (det heter ju ändå internat), även om det var på Hilton i Malmö. Någon gång ska man ju bo på hotell i sin egen stad, och det har jag gjort i alla andra städer jag har bott i. Dock fick jag en våning som låg långt ner (7) jämfört med de flesta andra deltagare som fick våningarna 15-16. Men det var ändå en najs utsikt (om än lite grådisig), och jag hade nog kunnat vinka till maken om han hade gått ut på taket 😉 .

Internatet blev lyckat. Det var bra föreläsningar som alla uppskattade (och som även jag själv hade nytta av). Bl.a. handlade det om karriär, där jag hade en av presentationerna – om vad de som doktorerat på avdelningen de senaste 10 åren fick för jobb efter disputationen. Nördig som jag är visade jag detta nästanpå bara i form av cirkeldiagram 😉 . Det hade liksom inte slagit mig att man kunde visa det på något annat sätt än i diagramform 😉 .

Det var en mycket trevlig grupp och vi hade en kul social kvällsaktivitet, med murder mystery på Casino Cosmopol. God mat på Hilton, med efterrättsbuffé med en god saffrans-chokladmoussetårta som höjdpunkt. Även saffran till frukosten i form av lussebullar.

Ibland är jag lite gnällig över att det är så mycket meck och administration med min studierektor-post, men nu känns det bra då internatet flöt på bra. Nu har jag summerat utvärderingarna, så nu är det dags att planera vårens nätverksseminarium. Denna gång fick jag dock grönt ljus för att anlita universitetets konferensservice som ska sköta en del av administrationen. Skönt.

This entry was posted in 2011, November 2011 and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Nätverksseminarium

  1. Päronet says:

    Lärorikt och ball. Samtidigt. Bra utfall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *