Veckan

Pust, en intensiv vecka och jag har helt glömt bort att det nästan är jul. Kanske för att jag missade både lucian och julbordet på jobbet.

Stockholmbesöket var najs. Jag träffade kusinen, Annick&gossarna, min finansiär och postdocs inom alla dess områden. Åt en massa lussekatter och testade även en del av stadens sushi-utbud. Promenerade runt en massa i staden och spanade in juldekorationer och glammiga trapphus. Kollade även NKs julskyltning men jag tyckte den var lite läskig (rörliga uppstoppade tomtar i människostorlek som rörde sig). Fick jobba härligt ostört på tåget upp och ner, det kan vara himla trevligt att åka tåg då allt funkar.

Jag lyckades, via en sista-minuten-plats, slinka med på en kurs (som gick i Lund) som jag anmält mig till och var reserv på, så det var fullt upp med pluggande resten av veckan. Tyckte tyvärr inte att läraren var så bra, men lärde mig ändå massor då jag satt på eftermiddagar och kvällar och gjorde övningsuppgifter. Men fin hjälp från maken – han är bara SÅ pedagogisk och tålmodig! Det är inte jag alls – så det är tur att jag pluggar saker från hans område och inte tvärtom :p.

Fredagskvällen bestod av baconpaj, vin och prat. Såg även på en jättefin dokumentär som hette Leopard Queen. Den var så fin och sorglig, huga vad jag fällde tårar. Inget får mig att gråta som National Geographic/Animal planet…

This entry was posted in 2011, December 2011, Resebloggar, Stockholm. Bookmark the permalink.

One Response to Veckan

  1. Päronet says:

    Mycket att stå med läser men och att undgå ” förjulande a la shopping ” bör inte ses som någon förlust.

    Päronet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *