Då man bara inte orkar ta tag i städningen…

…kan man skaffa lite motivation genom att läsa den här nyheten (saxat från Svd.se).

————————————————————————————————————————–

Gick vilse och dog i skräpfyllt hem

En äldre engelsman har hittats död efter att uppenbarligen ha gått vilse i sitt av skräp och sopor överbelamrade hem. För att hitta liket fick polisen skicka in ett dykarlag försett med luftfiltrerande andningsutrustning.

Den tragiska historien uppdagades under nyårsveckan, då grannar slog larm efter det att 74-årige Gordon Stewart inte synts till på länge i hemorten Broughton i Buckinghamshire. När polisen tog sig in i Stewarts radhus var stanken så stark att dykspecialisterna tillkallades, skriver brittiska tidningar.

Dykarna hittade ett komplicerat tunnelsystem genom soporna i husets många rum, och efter mödosamt sökande påträffades Stewart död. Polisen säger till lokala medier att åldringen troligen dog av törst efter att själv ha krupit vilse i tunnlarna.

Grannar berättar att Stewart samlat på sig prylar och bråte i minst tio år. Och att döma av radhusets garage kan samlandet ha pågått längre än så – där hittades en 1950-talsbil, uppenbarligen orörd i årtionden, under berg av bråte.

rubbish

—————————————————————————————————————————-

Läskig historia!

Tur att vårt källarförråd är så litet att man inte kan gå vilse i det….

Jag har hygglig ordning annars men det förrådet blir något att ta tag i en dag – kanske ganska snart efter att ha läst detta…

This entry was posted in Januari 2009 and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Då man bara inte orkar ta tag i städningen…

  1. Anna says:

    Hmm, ska nog städa lite i eftermiddag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *