Knarkhund

Jag tror att luktsinnet alltid varit mitt skarpaste sinne (kanske med en viss konkurrens av känseln vid tillfällen som t.ex. då man ska ta sprutor). Nu har det blivit ännu några grader vassare, och jag funderar på om man skulle kunna extraknäcka som knarkhund. Tänk vilka mysiga kollegor man hade haft (jag syftar på hundarna, inte poliserna, även om de säkert är trevliga de med). Ja kanske inte den här dock :p.

En sak som sätter mina luktreceptorer ur spel (och sätter igång ett visst illamående) är syntetiska dofter och dofter av ohälsosamma saker. I och för sig ganska biologiskt logiskt – parabener etc är ju inte bra.

Det får mig att undra vad de egentligen har i färdigfrysta köttbullar. Detta är Jimmys basföda, och för honom olyckligtvis det mest illaluktande jag vet. Jag vill inte sätta restriktioner för min make, men här var jag tvungen. Wienerkorven han ersatte köttbullarna med var ingen höjdare den heller. Köttfärs luktar inte heller gott. Min köttälskande make börjar fasa för att det är en vegetarian som jag har inneboende. Den inneboende älskar nyttigheter (smart!), speciellt frukt – kiwi, grapefrukt, äpplen nom nom nom. Och mjölk.

URK!!!!

Mums!

Alla typer av parfymer, rengöringsmedel och dylikt luktar äckligt. Värst är Jimmys raklödder. Det luktar nästan lika äckligt som köttbullarna. Jag har sagt till honom att han gärna får sluta att raka sig, och helst sluta med deo och duschgel också. Än så länge har han inte följt mina rekommendationer. Konstigt :p.

This entry was posted in 2012, Alfred, Alfreds tid som Greggan, April 2012. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *