Framme i Leeds

Framme på hotellrummet i Leeds. Lägenhetshotell, så gött med plats 🙂 . Är lite mer ansträngande att resa nu – hade bara med mig handbagage i form av ryggsäck så knallade runt med sådär 15kg extra vikt, pust! Plus att jag gick upp kl 5 (4 engelsk tid). Vimlade dessutom av skrikiga ungar på flyg och tåg – hey graviditetshormoner, är det inte meningen att ni ska omvandla dessa ljud till ljuv musik i mina öron??? Så det var skönt att nanna en stund då jag kom till rummet.

Bor vid universitetsområdet, ganska långt ifrån centrum, så tror inte att det blir någon tur på stan. Såg dock ut som en fin citykärna, det jag såg då jag gick från stationen. Rätt säker på att jag har varit här tidigare. Var en sväng på Tescos (ungefär som deras ICA) och köpte lite mat som jag gillade då jag bodde i England för över 10 år sedan. Bara att konstatera att smakreceptorerna för sötma ändrar sig med åren, tvi så sött det var (köpte bla Mullerrice, en risifruttiliknande sak, och fruktscones). Men å andra sidan tyckte jag att Bacardi Breezer var drickbart (t.o.m gott!) på den tiden, så det borde jag kunnat ana…

 

This entry was posted in 2012, Juli 2012, Leeds, UK, Resebloggar. Bookmark the permalink.

4 Responses to Framme i Leeds

  1. Päronet says:

    Hmmm, Jag var en tur inom Leeds sommaren 1966. Vill minnas att byn låg i något kolgruvedistrikt och att det var sotigt som fan överallt. Men så var det överallt på den tiden i engelska städer. Antar att det är renare nu sen man la av med kolet.

  2. Karin says:

    Jo, det är rätt uppfräschat nu. Fast engelska städer ser fortfarande lite sunkiga ut på sina ställen.

  3. Maria says:

    Var inte vi i Leeds ? jag vet att jag varit där, tror du var med…& ev. ngn fjant som körde

  4. Karin says:

    Ja, men det kan nog stämma (de engelska städerna, typ Leeds, Manchester, Sheffield) flyter ihop till en enda röra för mig. Men den turen kommer jag ihåg, vi gick på ngn klubb och chauffören stissade upp sig för vi råkade tappa bort varann i 5 min, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *