Första jobbveckan

Dags för första jobbveckan efter mjukstarten i Fredags. Känns skoj att börja jobba igen, är nog lite rastlös för att vara ledig allt för länge. Ska bli intressant att se hur det går med föräldraledigheten (ja jag vet att det inte är samma sak som att vara semesterledig), om jag kommer bli rastlös då också eller om jag bara kommer tycka det är helgött. Lite både och tror jag! Jag har i alla fall ett projekt att syssla med hemma för att inte hjärnan ska falla helt i dvala då jag går hemma, och det är att bli helvass på programmeringsspråket R (som jag nu kan OK, men finns mkt kvar att lära). Finns inte tid och energi att utveckla det då man väl jobbar, så det är min chans ;). Får se sen om det funkar att sitta med detta under ledigheten eller om jag bara är tok för överoptimistisk :p.


Leave a Reply