Fredag igen

Så är det fredag igen. Jag förstår inte vart jobbveckorna tar vägen – jag jobbar på i maxfart för att få klart allt jag vill ha klart innan jag försvinner (och det är inte lite det…), och jobbdagarna säger bara poff! Sen säger vardagskvällarna också poff, och helgerna ska vi ju inte prata om hur snabbt de går. Med tanke på det förstår jag inte att graviditetsveckorna går så långsamt :p . Känns fortfarande så gott om tid kvar (och jag som normalt sett är en kronisk tidspessimist!) att jag t.o.m kom på för sent att jag skulle lämna in tjänstledighetsansökan på jobbet, ooops, jag som inte brukar vara sen med saker. Men ekonomiadministratören sa att det var lugnt tack och lov. Nåväl, nu är det fredag som sagt. Planerna för dagen är först morgongymmande (känns fortfarande finfint att träna, såååå skönt), sen hoppas jag kunna sitta med en programmeringsuppgift som jag varit ivrig att ta tag i under flera dagar, men det har alltid dykt upp något mer akut så fort jag har varit på g att börja. Sen blir det nog filmsoftande och ätande av maten som jag har fixat idag (att det tog så lång tid att komma på att man kunde göra fredagsmiddagen på torsdagar och därmed chilla direkt då man kommer hem till helgen).

Friday Graphic #22

DesiComments.com | Friday | Forward this Picture


Leave a Reply