Freeeedag

Ah, tajm för fredag igen 🙂 . Har varit en mycket hektisk vecka där jag har jobbat på som bara den, i en tid i graviditeten då de flesta andra antagligen ligger på sofflocket 😉 (alltså, bland de som inte har andra kids att jaga rätt på eller som inte är lika workoholic som jag är). Det kvittar om det är semester eller föräldraledighet, då man har någon ledighet närstående så dyker det upp massor med jobbgrejjor :p. Tur iaf att både min chef och editorn på tidningen där jag har artikeln jag frenetiskt håller på att få klar är yngre kvinnor, så visst finns det förståelse därifrån, är nog mest jag som verkligen vill få saker klara och inte ha det hängande över mig (icke-akuta saker och saker som beror på att andra är sega har jag dock kopplat bort nu). På gott och ont att vara den enda som sysslar med det jag gör :p (visst kan andra göra det också, men det hade ju tagit rätt lång tid att sätta sig in i det). Men men, när jag väl fått ut Greggan tror jag nog att allt annat kommer att kännas ytterst oviktigt 😉 (så därför det är bäst att göra saker nu, och man kan ju inte säga annat än att det får tiden att gå väldigt snabbt).

 

This entry was posted in 2012, September 2012. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *