Lägesrapport

Har varit hemma denna vecka och försökt varva ner lite. Har dock jobbat lite ändå, och igår blev jag klar med den sista grejjen jag ville ha fixad innan jag lämnar, gött 🙂 . Dessutom fick jag en riktigt god och lång natts sömn inatt, välbehövligt! Så idag känner jag mig piggare än på länge 🙂 .

En som dock inte är pigg är min förlossnings-sidekick (d.v.s. maken). Han har lägligt nog blivit sjuk. Han sa att han skulle sätta sig ner på en stol mitt under förlossningen och säga det bevingade uttrycket “Ni kvinnor pratar om att föda barn, men ni skulle bara veta hur det känns när en man är riktigt förkyld” 😉 . Haha, mottagandet av den kommentaren i den situationen hade varit intressant att se!

This entry was posted in 2012, Oktober 2012. Bookmark the permalink.

2 Responses to Lägesrapport

  1. Päronet says:

    Haa,haa det är bara tältet i bakgrunden som sakna för att han skall få en filmroll som beduin i någor sheikdrama. Krya på dig Jimmy. prova, med en toddy. Då blir det i alla fall lite roligare.

    Päronet.

  2. Karin says:

    Lyckligtvis är Jimmy inte riktigt så risig som mannen på bilden 😉 . Nu är han lite bättre. Nu känner jag mig lite smårisig men det kan ju ha andra anledningar också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *