BF-dagen 18 oktober…

…spenderades inte med att föda barn. Men är ju bara 5% som föds på BF-dagen, så det är ju inte ett helt ovanligt fenomen att göra något annat just den dagen (plus att jag ju nu är säker på att Greggan kommer komma ut seeent).

Nåväl, sov kasst men lyckades tillslut nanna 3h, sen var det dags att åka till barnmorskan. Allt såg bra ut, Greggan hade positionerat sig ännu längre ner med huvudet denna gången så han fattar iaf vart han ska ta vägen 😉 . Jag hade gått upp totalt 16kg sen inskrivningen, vilket ju borde bli det ungefärliga slutresultatet om jag inte skulle bulla upp mig rejält under de upp till 2 v som är kvar. Helt ok viktökning tycker jag, gick upp mer i början så trodde det skulle landa betydligt högre.

Efter detta åt vi långfrukost på Espresso House. Efter att under 9 månader ha blivit totalt äcklad av kaffe kan jag nu dricka det igen! Det sa bara slurp så var den latten slut.

Efter det gick jag till bibblan för att läsa tidskrifter, men insåg snart att jag var alldeles för trött och begav mig hemåt. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz…

Kaffebord Greggan, utges i begränsad upplaga (1 ex) under begränsad tid. Används av Karin-med-yrvaken-blick, som kommer utges under en längre tidsperiod.

 

This entry was posted in 2012, Alfred, Alfreds tid som Greggan, Oktober 2012. Bookmark the permalink.

2 Responses to BF-dagen 18 oktober…

  1. Päronet says:

    Inte så bekvämt att vara arvinge i tillväxt tycker jag. Börja en karriär med att vara kaffebord som dessutom står på huvudet verkar vara lite jobigt.

  2. Karin says:

    Så är det, men jag har lovat honom att han inte behöver ha kvar den tjänsten då han väl kommer ut 😉 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *