Amningshjärna…

…jäpp!

Känner mig inte direkt trött – är rätt van vid att vakna många gånger på nätterna sen tidigare, men hjärnan känns så slö. Är tankspridd, får ingenting gjort, och skulle jag påbörja någonting tappar jag tråden och glömmer vad jag höll på med.

Tur att jag har mycket mat infryst, för att laga mat känns komplicerat. Jag skulle baka snabb-bröd (med bakpulver) igår. Efter att tänkt tanken att jag skulle sätta igång med brödbaket ungefär 10-15 ggr under dagen så lyckades jag slutligen komma från tanke till handling. Tog fram alla ingredienser och satte på bordet innan jag skulle börja. Läste noggrant hur jag skulle göra, trots att jag gjort detta hundra gånger. Blandade ihop alla ingredienser. Kom först på att jag glömt sätta på ugnen. Kom sen på att jag glömt skära nötter och aprikoser och blanda i. Gick och pratade med Jimmy, och kom sen på att jag glömt att slänga in brödet i ugnen. Sen hade jag glömt sätta på alarmet för när det var klart, men det gjorde Jimmy åt mig så det slapp bli bränt bröd i alla fall.

Ikväll blir det take-away sushi. Jimmy får hämta den så jag inte går vilse :p.

Jag är inte den enda som blir slö av amning…

This entry was posted in 2012, Alfred, November 2012. Bookmark the permalink.

4 Responses to Amningshjärna…

  1. Päronet says:

    Hmmm bristande möjlighet att i inledningsskedet klara vardagens “split vision” i föräldraskapet välbekant. Symptomen kan visa sig bl.a i att man glömmer använda handen som nackstöd.

  2. Päronet says:

    Men sammanfattningen på de praktiska resultaten av den nya medborgarens inträde i familjen var ju rätt bra. Haa,haa

  3. jessika says:

    ammningshjärna e katastrof tror jag lider av den än!!! =/ du frå skriva lappar som jag gjorde!! =) btw snygg boddy han har den ser ut att va såå cool och skön dock vet jag den e väl använd 😉 av en hård tjej som väntar på att träffa en cool kille 😉 <3

  4. Karin says:

    Ajaj, jag som trodde man blev av med amningshjärnan ganska så snabbt! Ja, visst är bodyn fin – och kläderna som är välanvända känns så mjuka och sköna :). Ska bli kul då våra små ska träffas <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *