Author:
• Monday, November 26th, 2012

Igår körde jag 8 maskiner med tvätt. Jag hade ju inte tvättat på 3 hela dagar :p .

Största anledningen till tvätt är nedsmutsning från mjölk eller kräk. En av de sakerna jag tycker är mest förvånande med att ha en småtting är de här bisarra mjölkmängderna. Varför finns det inte en on/off-knapp? Samma med kräket, vilka mängder, men det är kanske inte så konstigt – hade jag tagit trädgårdsslangen och sprutat in vatten med i min mun hade en del nog kommit i retur där med…

Jaja, det här med att föda barn och ha småttingar ger en ju en mer avspänd relation till kroppsvätskor :p .

Category: 2012, November 2012
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

 1. 1
  jessika 

  kommer du i håg vad vi pratade om den där sommaren då jag va gravid???
  hur man pratar om sina barn… men om sin man/fru gör man inte lika hahaha =)

 2. 2
  Karin 

  Haha sant – nä Jimmy bidrar inte med så många kräk och mjölkhistorier 😉

Leave a Reply