Söndags-sysselsättningen

Igår körde jag 8 maskiner med tvätt. Jag hade ju inte tvättat på 3 hela dagar :p .

Största anledningen till tvätt är nedsmutsning från mjölk eller kräk. En av de sakerna jag tycker är mest förvånande med att ha en småtting är de här bisarra mjölkmängderna. Varför finns det inte en on/off-knapp? Samma med kräket, vilka mängder, men det är kanske inte så konstigt – hade jag tagit trädgårdsslangen och sprutat in vatten med i min mun hade en del nog kommit i retur där med…

Jaja, det här med att föda barn och ha småttingar ger en ju en mer avspänd relation till kroppsvätskor :p .

This entry was posted in 2012, November 2012. Bookmark the permalink.

2 Responses to Söndags-sysselsättningen

  1. jessika says:

    kommer du i håg vad vi pratade om den där sommaren då jag va gravid???
    hur man pratar om sina barn… men om sin man/fru gör man inte lika hahaha =)

  2. Karin says:

    Haha sant – nä Jimmy bidrar inte med så många kräk och mjölkhistorier 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *