Dagarna runt jul

Tiden har gått så ruskigt fort på sistone att jag knappt har hunnit reflektera över att julen närmat sig eller fått upp julstämningen – trots att jag har varit ledig och gått runt i den julskyltade stan nästan varje dag. Och nu är julhelgen alltså nästan slut.

På juldagen så var vi tillbaka på gården för en jullunch där resterna från julmiddagen åts upp. Rätt gött att för en gångs skull inte vara trött på julmat då det är jul – detta beror dels på att jag inte varit på något julbord i år och dels på att matlagningen varit starkt nedprioriterad på sistone. Jag var iofs medbjuden på jobbets julbord men då hade jag mjölkstockning. Men det var på Patienthotellet så det var ju ingen större förlust. Har aldrig gillat Patienthotellet (där majoriteten av allt ätande relaterat till jobbet sker) – trodde ju att jag skulle få en annan relation till detta stället efter förlossningen, men vi hamnade ju på en vårdavdelning på KK istället så det blev inget Patienthotell där inte.

Annars har vi mest chillat här på landet. Någon promenix och lite allmänt småpysslande. Börjat kolla på den danska deckarserien Förbrydelsen, den är bra. Alltid kul att vara lite hooked på en serie runt julledigheten. I övrigt har jag haft låten “Gott nytt jul” på huvudet hela julhelgen och kan inte banka bort den, jäkla Sean Banan.

Alfred har haft det bra i jul – det finns mycket nytt och kul att titta på. Även om hans största hobbies fortfarande är att “luftcykla” och försöka stoppa in så många fingrar som möjligt i mun och näsa.

This entry was posted in 2012, Alfred, December 2012 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *