The boxer

Gaaah, den här ongen är helt galen i att mumsa på sina händer. Vilket har resulterat i röda blåsor… För att råda bot på detta har jag smörjt in händerna med fet kräm och tagit på små boxarhandskar så han inte äter upp krämen. Boxarhandskarna är mina gamla strumpor, som hade för klen resår för att funka som strumpor (sparkades av på nolltid), men de funkar bra att ha på händerna. Men jodå, han mumsar glatt på strumporna också… Har försökt introducera andra saker att mumsa på (typ Sophie the giraffe) men det enda som duger är händer (mina händer går fint de med).

Alfred jabbar 😉

This entry was posted in 2013, Alfred, Januari 2013. Bookmark the permalink.

4 Responses to The boxer

  1. jessika says:

    vist lånade du dom vita små vantarna?!?! dom e super om dom river sig dom e inte varma och dom kan ändå bita på fingrarna utan att klösa sig!! =) testa det jag fick klippa Liws klor varannan dag =)

  2. Karin says:

    Tror inte att jag lånade dom 🙁 . Eller det kanske är dom som jag trodde var strumpor som inte satt så bra (typ att de var vadderade i foten/händerna)? Vilken koll jag har 😉 .

  3. jessika says:

    humm vet inte vilka du pratar om!!! du får smsa en bild humm vänta nu maila en bild kan inte ta emot sms o mms just nu =(

  4. Karin says:

    Tråkigt med mobilen 🙁 . Skickar ett mail inom det närmsta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *