Author:
• Wednesday, January 30th, 2013

Nu vid hans 3-månaderskontroll så hade Alfred nästan dubblerat sin vikt sen lägstavikten – bara några hekto kvar. Nu vägde han 7.15 kg – både vikt och huvudmått var som vanligt exakt på +1 sd kurvan. Längden hade ökat lite mer och var nu 65.5 cm, vilket var lite mer än halvvägs mellan +1 sd och +2 sd kurvan (jag jobbar mycket med statistik, därav min fascination för siffror och standardavvikelser 😉 ).

 

 

T.v Alfred 3 dagar, 3735g, hans lägsta  uppmätta vikt. Och lite gulsot, därav hudfärgen (och säkert lite konstiga kamerainställningar också). T.h Alfred 3 månader. Inte helt skalenligt, men det är samma bredd på skötbädden.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply