Alfred fyra månader

Tiden tuffar på och nu är Alfred fyra månader.

Han växer på och övar på sin motorik för fullt. Han vill alltid rulla över på mage, och väl på mage så kämpar han på med sina krypövningar. Det är antingen huvudet upp och baken ner eller huvudet ner och baken upp, så han behöver slipa stilen lite för att komma mer än en dm framåt. Han blir väldigt frustrerad då det inte går. Han har även fått bra kontroll över sina händer och känner på allt. Och stoppar sakerna i munnen… Han har börjat dregla som en Sankt Bernhardhund. Jag hoppas att det inte är p.g.a. att tänderna är på g redan (läste iofs att bebisar kan börja dregla flera månader innan tänderna kommer).

Han har börjat visa lite mer temperament nu, och kan bli rätt grinig då han är trött eller för att han inte kan krypa. Bra röststyrka har han! Men han kan skratta en himla massa också, ibland undrar man vad det är som är så roligt :p . Och som jag har skrivit tidigare så gillar han att glo på TV. Och kommentera TV-programmet. Böcker har han däremot inte hajjat poängen med än men vi jobbar lite lagom på det.

 

Alfred i hans favoritpostition, på mage. Det rekommenderas inte att sova på mage p.g.a ökad risk för psd, så jag försöker att flytta över honom på rygg då han rullat över på mage under på natten. Då blir han ARG.

_MG_5825Alfred sträcker på sig IMG_8221

This entry was posted in 2013, Alfred, Alfred fyller månad, Alfreds utveckling, Februari 2013. Bookmark the permalink.

2 Responses to Alfred fyra månader

  1. Päronet says:

    Grattis, grattis till familjens charmknutte. Ja det gäller träna i god tid för att kunna ta sig fram i livet. Och träna humöret genom att visa det är lika viktigt.

    Di gamle.

  2. Karin says:

    Så sant!
    Alfred tackar för gratulationer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *