Krabban Alfred

Alfred kan inte krypa än, men han är väldigt bra att förflytta sig i sidled. I början av natten ligger han i mitten av vår dubbelsäng, men sen förflyttar han sig i sidled så att han är så nära en av oss (oftast mig, tycker jag!) som han kan tills vederbörande ligger precis vid kanten av sängen. Man kan ju även sova med Alfred kloss intill sig, men han är väldigt rörlig och då ryker man på ett antal smockor här och där.

Alternativt så snurrar han ett kvarts varv (som på bilden nedan) och ockuperar på så sätt en stor del (iaf 70 cm) av sängen.

Han har nannat lite oroligt på sistone, och som jag skrivit tidigare så är de där nyfödd-hormonerna som gör att det är easypeasy att vakna en massa gånger på natten rätt så försvunna nu, så jag sover lääänge nu (det gör Alfred med tack och lov).

Vi har gjort lite försök med spjälsängen, men det är ett projekt…

Fast det är ändå mysigt då han sover hos oss, även om man blir utträngd och sparkad, så det får han göra ett tag till – iaf tills jag ska börja jobba :p .

IMG_8502

This entry was posted in 2013, Alfred, April 2013. Bookmark the permalink.

One Response to Krabban Alfred

  1. Päronet says:

    Ta vara på den tid han gillar att trängas med er för det kommer oxå en tid då föräldrar är det “tradigaste” som finns i omgivningen.Haa.haa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *