Eurovisionpicknick

Just nu är det som bekant Eurovision-veckan i vår hemstad. Inget som jag personligen engagerar mig i, men jag tycker det är bra att Malmö får vara värld för ett sånt arrangemang. Malmö känns som en kontinental storstad denna vecka – dels är det tokvarmt och dels så är det fullt med folk från alla världens (eller ja, Europas iaf) hörn. OK, det sistnämnda är det i även normalt sett i Malmö, men nu känns det lite mer turistiskt och mer blandade nationaliteter. Lite som om man är turist i sin egen stad! Det är mycket jippon runtom i stan, och vi konstaterar nöjt att Alfred inte har ärvt sin mammas ljudkänslighet.

Såhär på Eurovisiondagen gick vi en sväng på stan och picknickade i parken. Alfreds första steg (med stöd såklart) på gräs!

IMG_8849 IMG_8855 IMG_8866 IMG_8869

This entry was posted in 2013, Alfred, Maj 2013. Bookmark the permalink.

2 Responses to Eurovisionpicknick

  1. Päronet says:

    Ja verkligen fint pick-nick väder i fall man hittar lite skugga där det ges tillfälle till att testa, för första gången, fotsulorna mot gräset och ta en paus med mamma och pappa.Ja enligt tidningarna så är ju det “stort pådrag” i stan så det kan man ju betrakta ur olika perspektiv. Verkar som om Alfred gillar se park och gräsmattan som intressantast.

    Gamle.

  2. Karin says:

    Jo, han gillade gräs under fötterna, vi hoppas på att få mer av det om en vecka. Fast mest intresant var ändå picknickfilten…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *