Till sommarens festligheter

Det är en del festligheter inbokade till sommaren. Bl.a. är vi bjudna på två bröllop, och bra nog fick Alfred hänga med på båda 🙂 . Han gjorde det ju inte lätt för mina päron förra gången som vi var iväg utan honom, och på bröllopen så kommer vi vara iväg under en betydligt längre tid än vi var då. Så nu har jag precis beställt hem en party-outfit till honom! Tycker att bilden nedan är så himla söt – kan inte vänta att se hur gullig som Alfred kommer att bli i den 🙂 .

Suit
(från thetinyuniverse.se)

Idag är det förresten på pricken ett år sen som vi fick veta att vi skulle få varianten som bär frack 🙂 (jovisst, tjejer kan säkert också bära frack men jag är ingen hen-männsika direkt). Kommer ihåg datumet för rutin-ultraljudet tydligt eftersom man gick och suktade efter den dagen hur länge som helst (kändes det som). Tyckte att det hela blev så mycket verkligare och att man kunde relatera bättre till bebisen efter man fick veta vad det var för “sort”.

DSC_0065

This entry was posted in 2013, Alfred, Alfreds tid som Greggan, Maj 2013. Bookmark the permalink.

2 Responses to Till sommarens festligheter

  1. Päronet says:

    Ja det bler en redi liden snobb.

  2. Karin says:

    Absolut, frack redan i den åldern! Det är inga frackbröllop vi ska till så han kommer vara klädd över klädkoden – men å andra sidan är det ju mjukismaterial i fracken så då blir det ju lite softare stil 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *