Author:
• Wednesday, June 26th, 2013

Häromdagen var vi på BVC-besök. Tog lite foton på då han “hade sig” i stolen.

stol2

Dagens resultat blev 9020g och 72 cm. Som väntat hade han halkat ner på kurvan och låg nu på medelvikt samt en liten bit ovanför medellängd. Men det var helt ok enligt bvc-sköterskan – tydligen är kurvorna baserade enbart på barn som fått ersättning, och då har man ju en annan typ av tillväxtkurva. Notera förresten att jag har klippt hans hår. En hårslinga som ska vara på sidan åkte fram på fotona, annars blev klippningen ändå ganska rak – vilket jag är nöjd med med tanke på att Alfred jagade rakapparaten. Nu är det mesta av det mörka babyhåret borta och han har blivit lite mer blondin! Precis som hans päron då de var små.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

 1. 1
  Päronet 

  Här var det omväxling, en ny Alfred varje dag.

  gamle.

 2. 2
  Karin 

  Jodå, en dag var han plötsligt blond och en dag hade han plötsligt en tand.

Leave a Reply