Sjuk liten Alfred

Alfred har blivit dunderförkyld, han hostar, snoret rinner, dålig aptit och så är det en del kaskadkräkningar. Jäpp, jag blev ändå en sån där morsa som pratar om bebisens kroppsvätskor, jag erkänner… Bajsgrejjor försöker jag dock mest ta med de närmsta stackarna istället för på bloggen så att folk har något hopp kvar om mig :p.

Men men, så länge han inte har feber och han fortfarande rör sig nonstop tar jag det lugnt. Här foto från då blondisen springer runt schäslongen trots förkylningen. Skymd i bakgrunden är Jimmy som har snott mina glasögon. Lyckligtvis har Jimmy inget synfel, och skulle han få det hoppas jag att det blir linser, haha ;)! Han ser nämligen ut som en tvättäkta politiker i glasögon :p .

DSC_0611

This entry was posted in 2013, Alfred, Juli 2013. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sjuk liten Alfred

  1. Päronet says:

    Hmmm, sådant drabbar barn av och till men så länge ingen feber tillstöter och rörelseschemat inte mattas av så brukar obehagen gå över av sig själv. Mycket med förkylda nuförtiden.

    Gamle

  2. Karin says:

    Jo, nu då inte vi vuxna ens kunde värja oss för denna förkylning så är ju lillskrutten chanslös. Men rörelseschemat är som vanligt och han sover verkligen inte mer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *