Första semesterveckan

Så har första semesterveckan passerat. Oftast brukar detta ge en del ångest, men nu då man har 7 veckor kvar så känns det bättre 🙂 .

Denna veckan har vi varit förkylda (som vanligt då man har semester…). Så vi har varit hemma i Malmö (päronen har också varit förkylda, så hade inte kunnat åka dit i vilket fall). Men vi har ändå haft en del besökare i mitten/slutet av veckan då vi varit friskare. Som vanligt har Alfred vägrat att sova då vi haft besök, han vill inte missa något! Vi var bl.a. på Alfreds första restaurangbesök (inomhus, uteservering har vi varit på innan), och det gick bra. Vi var på Max, bra med ett ställe med snabb servering om han skulle få spel 😉 . Men han tyckte det var spännande med ballonger och folk att kolla på, men då han brölade till lite efter en halvtimme så fick jag bråttom ut :p.

DSC_0637

Det har varit en solig vecka, vilket inte direkt uppskattas då vi är i Malmö i den instängda lägenheten. Men det är skönt med sol då man är på långpromenad med tillhörande picknick (en hel del takeaway denna veckan). Alfred slurpade smoothie och käkade majskrokar och kunde inte sitta still och lukta på blommorna.

DSC_0671IMG_20130705_193613Alfred har varit lite mammig/pappig så på kvällarna har han sovit i knäet medan vi glott på Tv.

IMG_9141

På min egentid har jag äntligen kommit igång med  skapande av fotoalbum, som har varit ett dåligt samvete ett tag. Så slutligen är 2012-årsalbumet fixat. 2011-albumet gjordes så sent så att jag tänkte vänta att skicka in det för tryck  samtidigt med 2012-albumet (och ett annat album jag ska göra klart), så jag ligger lite efter… Sen ska jag även påbörja ett album som heter “Alfreds första år”. Bra att ha bloggen att kolla på då!

This entry was posted in 2013, Alfred, Juli 2013. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *